Меню Затваряне

От 1995 г. до днес фирма „Пимента” се занимава с производство, пакетаж и търговия с подправки, семена и натурални продукти. Държим на качеството и на здравословното хранене, поради което в нашата продукция няма да откриете излишни химически добавки, оцветители, ароматизанти или „съдържа следи от…“.

Ще ни откриете в близкия магазин или ресторант, на пазара или в любим продукт, но не и в големите търговски вериги и не в големите промишлени производства.

Ако сте отговорен производител в областта на месопреработването, хлебарството, сладкарството, консервирането на плодове и зеленчуци, месо, риба или друго – можете да разчитате на технологична помощ от нашите специалисти. Нашите клиенти произвеждат също и крафт бира, сурови барчета, ръчен шоколад, безалкохолни напитки, консервирани гъби, здравословни закуски.

  • Доставяме подправки, подправкови смеси, семена и натурални продукти до вашия обект – магазин, ресторант, производство.
  • Извършваме производство на подправки и подправкови смеси по рецепта на клиента, включително и със суровина на ишлеме.
  • Предлагаме пакетаж в разнообразни по вид и по размер опаковки както на ишлеме, така и с предоставена от нас суровина и/или опаковка и/или етикет. За продукти със специфична употреба, брандирани кампании, за износ, с рекламна цел и други.

За вашия дом или малка кухня, можете да намерите продуктите ни на дребно онлайн:

NaturaBG.com – онлайн магазин за природни продукти.