Меню Затваряне

Политика по управление на качеството

През последните близо три десетилетия основният ни предмет на дейност е производството и търговията с подправки, семена и билки. Въпреки динамичната икономическа обстановка през тези години успяхме да съхраним и да продължим да правим това, което винаги сме обичали. И с гордост можем да се похвалим, че имаме клиенти с които споделяме почти също толкова дълга история и години на ползотворен труд.

С времето разбрахме, че не можем да удовлетворим всяко изискване на всеки потребител – това е особено трудно в този бранш, в които има изключително голяма вариабилност в качеството на изходните суровини и начинът на преработката им. Ето защо основните принципи на действие, по отношение на политиката ни за качество днес се диктуват единствено от удовлетвореността на нашите клиенти. На тези клиенти, които избраха трудния път да предложат по-натурален, по-богат, чист и качествен продукт. На тези, които избраха да запазят автентичнстта на българската трапеза или да експериментират с богатството от екзотични вкусове. И ние ще продължаваме да ги подкрепяме в този труден път като се стремим да предлагаме премиум качество – винаги когато природата позволява това да се случи.

Стремежът към по-добър продукт се материализира благодарение на процесния подход вграден в нашето управение. При него всички дейности и свързаните с тях ресурси се управляват като единен процес. И благодарение на него успяваме да изградим стабилни отношения не само с клиентите, но и с персонала, с доставчиците и с всички засегнати от нашата работа. Защото всички елементи в системата трябва да работят като добре смазан механизъм, който да може да поддържа константно качеството на крайния продукт.