Меню Затваряне

Посочените в раздел ЦЕНОВА ЛИСТА цени са франко наш склад – 1271 София, Илиянци. Доставката до адрес на клиента се извършва за сметка на получателя при следните условия:

I. Получaване на място:
Складът работи само по предварителна заявка и не е възможно да се правят поръчки на място. Заявки се подават по имейл или онлайн тук: ЦЕНОВА ЛИСТА. След като клиентът получи потвърждение, че предварително подадена заявка е готова за получаване е необходимо да организира товарене от нашия склад със собствен транспорт или куриер. За по-бързо предаване на стоката е необходимо да се представи номер на поръчката.
Поради завишените санитарно-хигиенни изисквания в производствената база транспортните оператори се допускат само до външна товарна рампа, а при необходимост от плащане в брой – срещу точно приготвена сума.

II. Разнос със служебен транспорт:
Заявки над 250 лева в очертанията на околовръстен път София може да бъдат доставени със служебен транспорт до адреса на обекта на клиента без допълнително оскъпяване. Това се отнася единствено за заявки с ниско ниво на спешност и за обекти с целодневна готовност за приемане на доставки. Разнос се извършва само в работни дни ПН-ПТ – 09:00-16:00 без ангажимент за точен час на доставка.

III Доставка до адрес или офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС
За удобство на клиентите ни на територията на България доставяме пратки до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС всеки ден. Условията договорени с куриера предоставят възможност за 30% отстъпка от стандартната тарифа на ЕКОНТ в полза на клиента. При подаване на заявка за получване чрез куриер ЕКОНТ е необходимо да се посочи начин за получване – до адрес или до поискване.

IV Доставка за страните членки на ЕС чрез DPD
Доставка извън територията на България и в рамките на ЕС за малки пратки може да бъде извършена чрез DPD. Такъв тип доставка може да бъде извършена само при 100% авансово заплащане на заявката + стойността на транспортната услуга. Стойността на транспортната услуга се калкулира по стандартната тарифа на DPD + 15 лева допълнителна такса за международна опаковка и доставка на колета в център на DPD. Таксата се начислява за всеки брой пакет в пратката. Максимален размер за 1 брой пакет – 60/40/40 см. Максимално нетно тегло за 1 брой пакет – 29 кг.

V Доставка на палетни пратки
Палетни пратки за страната и чужбина се експедират всеки работен ден от 8:30 до 16:30 часа след потвърждение за готовност за товарене от наша страна. Пратките се изпращат с еднопосочни палета с организация и за сметка на получателя. Възможно е товарене с падащ борд от подвижна рампа за бусове до 3,5 тона и бордови соло камиони с падащ борд. При необходимост от товарене на прицеп или хенгер е необходимо предварително да се свържете с нас за осигуряване на заход на превозното средство.